Centro logístico Tarragona

CENTRE LOGÍSTIC TARRAGONA

El CENTRE LOGÍSTIC TARRAGONA situat en El Baix Penedès, compta amb una superfície d’emmagatzematge de 5.000 m2, al que cal afegir 1000 m2 entre oficines, moll de càrrega i descàrrega de contenidors. En la mateixa ubicació, es concentren totes i cadascuna de les nostres activitats logístiques a Barcelona, la qual cosa facilita el servei que oferim als nostres clients i els seus productes.

Situat a Bellvei (Baix Penedès – Tarragona), molt prop de Tarragona, per la seva localització entre la C-32, l’AP-7 i la N-340, la seva ubicació i proximitat, el nostre Centre Logístic Tarragona situat en el Baix Penedès facilita no només la comunicació directa amb les ciutats properes de Tarragona i Barcelona, sinó que, l’escassa distància entre nosaltres i, el port de Tarragona, el de Barcelona, l’aeroport del Prat (Barcelona) i el nus d’autopistes que convergeixen cap a les grans rutes del Llevant, Cantàbria i Zona Central, fan d’aquest Centre Logístic Tarragona un punt estratègic per al emmagatzematge i distribució dels teus productes.

No ens conformem amb ser un Centre Logístic per a Tarragona i de Magatzematge industrial, sinó que gestionem i controlem les teves mercaderies des de la seva entrada al nostre Centre Logístic Tarragona, el magatzematge, control d’estocs, preparació de comandes, paletizado, etiquetatge i expedició, complint amb la màxima qualitat i control que els teus productes mereixen.

Per rebre més informació sense compromís sobre el nostre Centre Logístic Tarragona a mig camí de Tarragona i Barcelona, contacta amb nosaltres emplenant el següent  FORMULARI D’INFORMACIÓ.